CROWD FUNDING ACTIE CHALLENGE BIG

Kom 28 februari a.s. naar Velp samen met andere gepassioneerde BIG-leden voor

een informatieve lezing, samenzijn & klimclinic met de BIG's: Posbank&Italiaanseweg!

Oscheniksee                  Oscheniksee
Alto de l'Angliru                  Alto de l'Angliru

Om BIG 3.0 nog een extra zetje in de rug te geven, zal Richard van Ameijden voor ons een speciale dag vlakbij BIG 101: de Posbank organiseren.

's Ochtends verzamelen we op de mooi gelegen tennislocatie van TV Beekhuizen aan de voet van de Emma Pyramide. Na een kop koffie of thee bij binnenkomst zal Richard middels een lezing ingaan op hoe jij je zou kunnen voorbereiden op het nieuwe fietsseizoen 2016 met hopelijk veel nieuwe BIG's. Wat moet je wel en vooral niet doen als je komende zomer een lange fietsvakantie in de bergen wilt gaan maken? Of een (ruime) week heel gericht wil gaan werken om jouw totaal om de BIG-lijst op te krikken? Hoe kun je dan het beste een 'aanloopje' nemen, zodat je met plezier jouw doelen kunt bereiken?
Tijdens het ochtendgedeelte kun je natuurlijk jouw vragen stellen. En Richard zal ook voldoende beeldmateriaal in de lezing verwerken van allerlei BIG-beklimmingen in Europa.

Richard fietst zelf al ruim 30 jaar in berggebieden van Europa, maar traint en begeleidt ook fietsers die in de bergen gaan fietsen. Hij bedacht het programma (beter en sneller) BergOp en ontwikkelde dat samen met Adrie van Diemen (die al ruim 25 jaar wielrentrainer is). Richard (bege)leidt BergOp 2016 voor de 10e keer maar organiseert ook trainingsweken in Europa: in maart 2016 via WebTrainer op Mallorca en in juni + september met KarinthiŽ Fietsreizen vanaf de Ossiachersee.

In de prijs (zie onder) van 28 februari is o.a. ook één (of twee) boek(en) van Richard verdisconteerd. Als je nog een speciale boodschap in het boek wilt hebben, zal hij die met genoegen voor je vermelden.

Na de zelf meegenomen (of bij de kantine van TV Beekhuizen te bestellen) lunch gaan we natuurlijk ook fietsen. We laten het van het weer afhangen, maar bereiden een route van ca. 60km en 100 km voor. In beide routes zijn natuurlijk de 2 BIG's in de buurt opgenomen:

We zorgen er ook voor dat er voldoende begeleiders van BIG zijn die de route kennen en als voorrijder die middag willen fungeren. Het gaat niet om snelheid (het is nog wat vroeg in het seizoen), maar we schatten dat we toch met een gemiddelde van ca. 25 km/uur zullen fietsen over een mooie route.

Weer aangekomen bij TV Beekhuizen kun je gebruik maken van de kleedkamers en na terugkomst van de fietstocht ook douchen. En natuurlijk is er daarna tijd om in de kantine met elkaar terug te kijken op deze eenmalige Nederlandse bijeenkomst voor de crowdfundings van BIG 3.0. En vanzelfsprekend ook om met anderen van gedachten te wisselen over te beklimmen BIG-toppen in 2016.

We hopen dat we je op deze wijze een aantrekkelijk en inspirerend programma te kunnen aanbieden, waarmee we met elkaar het BIG ook weer een stap verder helpen. Dus: is 28 februari a.s. nog blanco in jouw agenda? Meld je dan snel aan, want er zijn maximaal 50 plaatsen beschikbaar!

Programma:

09:00-09:45 Aankomst bij TV Beekhuizen
                     Beekhuizenseweg 99,6881 AH, Velp.
                     Voor de locatie op GoogleMaps click hier.
09:45-11:15 Lezing door Richard van Ameijden:
                      'BIG 3.0: voorbereiding om goed en gezond bergop te gaan'.
11:15-12:00  Uitdelen boeken en lunch.
12:00-16:00 Klimclinic (ca. 100 km).
16:00-17:00 Douchen, napraten, vertrek.

We bieden 2 opties aan:

Optie 1 á € 25,-

 1. 1 x Koffie/thee (bon bij binnenkomst).
 2. Lezing door Richard van Ameijden.
 3. 1 boek van Richard van Ameijden.
  Click hier voor de details.
  Aangeven bij de registratie welk boek je wil.
 4. Klimclinic (ca. 100 km).
 5. Gebruik kleedkamer/douche,
  Kosten lunch en overige drank is voor eigen rekening.

Optie 2 á € 35,-

 1. 1 x Koffie/thee (bon bij binnenkomst).
 2. Lezing door Richard van Ameijden.
 3. 2 boeken van Richard van Ameijden.
  Click hier voor de details.
 4. Klimclinic (ca. 100 km).
 5. Gebruik kleedkamer/douche,
  Kosten lunch en overige drank is voor eigen rekening.

Ter informatie, TV Beekhuizen beschikt over een kleine kaart met lunch gerechten.

Let op!
Er kunnen maximaal 50 deelnemers inschrijven door te mailen naar Helmuth Dekkers

Kijk hier hoe je geld over kan maken.

Groeten,
Helmuth Dekkers & Richard van Ameijden

 

25 mooie fietsgebieden
in Europa

25 mooie fietsgebieden in Europa  
 

Handboek voor de bergfietser

Handboek voor de bergfietser